HOE GAAN WIJ TE WERK?

De massages worden bij u thuis gegeven. In de vertrouwde omgeving met de aanwezigheid van uzelf.  Het eerste bezoek zal vooral bestaan uit kennis maken met u en uw hond. Het inzichtelijk maken van het probleem. En een lichte massage om uw hond te laten kennismaken met mij maar ook om een indruk te krijgen van het lichaam van uw hond en zijn conditie op dat moment.

U krijgt dan een aantal instructies voor de tussenliggende dagen tot de volgende sessie. Met deze sessie  zal ik aanvangen met de massage echter word iedere massage vooraf gegaan aan de bevindingen van de dagen ervoor en de conditie van de hond op dat moment. Zo zal altijd geschakeld worden  om in te spelen op de realiteit van de dag.

De eerste sessie  duurt ongeveer anderhalf  uur. De vervolg sessies duren ongeveer een uur. Afspraken worden altijd met u afgestemd.  Samen met u spreek ik af op de tijd die het beste uitkomt. Voordat  ik kom voor een sessie is het van belang dat uw hond uitgelaten is en geen volle maag heeft. Ook is het van belang dat hij of zij niet kort ervoor gevaccineerd is. Indien u vragen heeft kunt u altijd bellen en- of mailen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • IS MASSAGE OVERBODIGE LUXE?

  Integendeel. Net als bij mensen. Lekker en gezond  in je vel betekend betere prestaties  en geeft de mogelijkheid om het uiterste uit je leven te halen.  Niet altijd is het nodig om in de medische molen te belanden en kan massage het zelfs voorkomen.

 • WAAR WORD DE MASSAGE GEGEVEN

  De massage vind plaats bij u thuis in de vertrouwde omgeving. Daar voelen ze zich het meest vertrouwd.

 • MAG OF MOET MIJN HOND UITGELATEN ZIJN VAN TEVOREN?

  Het is van belang dat uw hond uitgelaten is voordat ik langs kom voor een massage. Zo voorkomen we dat er gemasseerd word terwijl uw hond bijvoorbeeld een volle blaas heeft.

 • MAG MIJN HOND VOOR DE MASSAGE ETEN?

  Ik raad aan om minimaal een uur tussen het eten en de massage in te plannen.

 • MOET MIJN HOND WAT MANKEREN OM VOOR EEN MASSAGE IN AANMERKING TE KOMEN?

  Nee, dat hoeft niet. Massage is alleen al erg goed voor de bloedsomloop.  Daarnaast kan het ook gebruikt worden als warming up voordat u intensief gaat sporten of om spieren goed op conditie te houden.